Тест на странен хибрид в Yachting&Lifestyle 16

Main March 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6635 views | no comments

Шестнадесети брой на Yachting and Lifestyle ще излезе с последните новости от света на лукса и плавателните съдове, дошли директно от протеклите в началото на годината специализирани изложения в Лондон и Дюселдорф. Редакторите на изданието са се погрижили да представят и рендерите на някои бъдещи модели като Pearl 75 и суперяхтата CRN 129.
Рубриката „Навигатор“ отново ви среща с най-актуалните лодки за сезона, представени подробно с красив снимков материал и технически характеристики.
Знаете ли какво е Дивания? Освен град в Южен Ирак, това е място, част от дома, свързано с ритуал по посрещането на госта, много важен елемент във всяко традиционно семейство в Кувейт. Именно по такъв начин бе устроен един международен проект за яхта под името Koot 54, за който ще ви разкажем надълго и нашироко.
Но това далеч не е най-причудливата лодка, с която ще се запознаете от страниците в списанието. Какво ще кажете за странен хибрид с два неособено мощни обикновени двигателя, чифт скромни електромотори и фотоволтаичен покрив? Именно такова чудо яхна тест-пилотът от Полша Арек Рейс.
Само на страниците на Yachting and Lifestyle ще узнаете как приключи последният сезон на Class 1 и какво предстои в този изключително бърз воден спорт. През февруари се състоя и официалното годишно награждаване на Международната федерация по аквамоторен спорт и списанието е подготвило подробен репортаж от мястото на събитието.
Колегата ни Атанас Марков с удоволствие разбра какво е очарованието на Яс Марина и изпробва пистата й, за да сподели с вас разценките на всички удоволствия, които ви очакват там. Като за начало, пригответе си 2400 евро, ако искате да се возите в болид.
Всичко това е удивително интересно, но редакторите не са подминали простичките удоволствия като факта да притежаваш практична лодка. В традиционната ни рубрика „Яхт Брокер“ ще откриете всички лодки, моторни яхти и ветроходи, предлагани на българския пазар и техните актуални цени.

 
Keywords:   crn, koot, lifestyle, yachting
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...