Audi A4 S Line на промоционална цена в България

Main April 17, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1452 views | no comments

- Audi A4 quattro бе отличен в популярната класация на немския Autobild

Официалният вносител на Audi у нас – Porsche BG предлага промоционален ценови пакет за "S line версията на модела А4. Почитателите на нестандартните екстериорни решения, които се възползват от офертата, ще имат шанса да спестят 10 000 лв. при покупка.

S-линията на Audi допълва доказаните технически достойнства на популярната марка. Съвсем наскоро моделът A4 quattro получи признание от немските читатели на сп. AutoBild Alles Allrad, които го избраха за най-добър 4x4 автомобил в средния клас. Победителят в популярната годишна класация на списанието бе избран в конкуренцията на 112 автомобила, които се надпреварваха в 9 категории.

Audi A4 "S line впечатлява с изключителното внимание към детайла. Основна заслуга за това има дизайнерското подразделение на марката quattro GmbH, което за 20 години успя да се утвърди и да наложи собствени стандарти, най-вече по отношение на спортното и авангардно излъчване на автомобилите.

Предлаганият "S line пакет за Audi A4 включва:
- Брони и лайстни на вратите "S line optic
- Предна решетка "S line optic
- Долна част на задната броня в цвета на колата
- Надпис "S line" в предната решетка и страничните лайстни на вратите
- Алуминиеви прагове с надпис "S line"
- Вграден спойлер "S line " на капака на багажника
- Алуминиеви джанти – 5 лъча, 17 " цола

S line пакетите са отличителен белег на спортната линия на Audi и се предлагат за всички модели с изключение на флагмана А8.

За българския пазар Audi осигурява и допълнително оборудване, което повишава комфорта и функционалността на автомобила. По-взискателните клиенти имат възможност да поръчат сервотроник, фарове Xenon Plus, бордови компютър, аудио система "Audi Concert, парктроник, сензори за светлинa и дъжд, климатизиран минибар, отделения за вещи.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...