FIAT Grande Punto - Автомобил на годината 2008 в Бразилия

Main December 5, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1284 views | no comments

Само няколко месеца след представянето на модела в Южна Америка, Fiat Grande Punto беше избран за Автомобил на годината за 2008 г. (Carro do Ano 2008) в Бразилия, от специализиано жури от 37 местни журналисти.

Конкурсът, който се организира от списание Auto Esporte, се провежда за 41-ви път и е най-престижното отличие на бразилския автомобилен пазар. Fiat Grande Punto победи с 235 точки съперници като Citroen C4 Pallas (208 точки), Nissan Sentra (152 точки), Renault Logan (146 точки), Chevrolet Vectra GT (134 точки).

Забележителните резултати, с които Grande Punto грабна отличието Автомобил на годината, бяха постигнати само за няколко месеца. От представянето през м. август таи година в Бразилия бяха регистрирани 10 000 автомобила. Fiat Grande Punto бе приет като безспорен първенец в категории като дизайн, безопасност, качество, комфорт и иновативни технологии (системата Blue&MeTM постави нови стандарти в автомобилните комуникационни системи).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...