General Motors разчиства моделната си гама

Main May 22, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1017 views | no comments

Във връзка с ниското ниво на реализация /за 12 месеца едва 8040 продажби/ европейското подразделение на GM прие решение за сваляне от производство на хечбека Opel Signum, правен в предприятието в Рюселсхайм. Мястото му обаче ще бъде запълнено на конвейера от новото поколение на средноразмерния седан Opel Vectra.

Предполага се че новото производство ще стартира през втората половина на годината. Освен това за да се запълни капацитета на предприятието там могат да се произвеждат и някои от моделите на Saab.

По всяка вероятност от производство ще бъде свален и моделът Opel Tigra Twin Top, чиито продажби последно врем есъщо не блестят с особенни постижения.

В плановете на европейския филиал на гиганта присъства дебютите на осем нови модела до 2011-а, сред които два нови седана на Opel, три модела на Saab (9-3, 9-5 и 9-3 Cabrio), както и следващото поколение на Saturn Aura. По всяка вероятност ще видим и ново купе на базата на Vectra, което да стане и новият флагман на марката.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...