Lexus IS 350 2006

Reviews June 6, 2006 | AutoDrum.com A- A+ 1562 views | no comments

Lexus показа изцяло новият 2006 IS 350 луксозен спортен седан по време на Мотошоуто в Ню Йорк.

"Целиме се във върха на този клас с новият IS" - каза Маркетинговият вице-президент на Lexus Марк Темплин. "Смятаме да предложим огромна гама от модели и опции с водещо качество и лукс".
Четири модела ще формират основата на новата линия IS на пазара САЩ, включващи 2 изцяло нови V6 двигателя с задно предаване или AWD. Новият IS 250 и IS 250 AWD са с 2.5 литров двигател, достигащ повече от 200к.с. Топ-модела е IS 350, който е зареден с 3.5 литров V6 двигател с мощност повече от 300к.с.

Новата е и скоростната кутия, която има завидна предавателна мощност към колелата, Стандарт в IS 250 е новата 6-степенна-секвенциална-ръчна скоростна кутия, създадена специално за работа с V6 двигателя. Нова е и 6-степенната-секвенциална-автоматична скоростна кутия, която ще бъде с възможност за поръчка при Lexus IS 250 и стандартна при Lexus IS 350 и Lexus IS 250 AWD. Монтираните върху волана лостове и бутони за контрол на автоматичната скоростна кутия са създадени със цел максимално удоволствие, удобство и контрол за ентусиастите по време на шофиране.

Lexus IS 350 получи и нова система наречена Vehicle Dynamics Integrated Management(VDIM). Целта и е да подобри динамиката и контрола, като в същото време продължи наследствената линия на Lexux IS отностно забавлението по време на шофиране.

Новият дизайн на интериора е просторен, луксозен и в същото време спортен, като в купето са инсталирани дисплеи и контроли, създадени да направят карането на този автомобил, както лесно, така и да доставя удоволствие. Ярките измервателни уреди на таблото и добре интегрираният металик с възможност за допълнителни лайсни от клин. създават лукс и интересно решение за отностно обкръжението на хората в колата.

Подобренията в новото Lexus IS семейство са доста, като става въпрос за комфорта, лукса и безопасността. За пример, системата за "умен" достъп без ключ до колата, бутон за стартиране на двигателя, вече са в стандартният пакет. В екстрите на колата влизат и настройка на осветлението, телескопичен волан, навигационна система с камера за виждане назад. Допълнително също присъстват и Adaptive Front headlamp System(AFS), Dynamic Radar Cruise Control и вентилирани предни седалки, а това са екстри, които нормално влизат в най-скъпите и луксозни автомобили.

Новият V6 двигател

Новата инжекционна система и двойната VVT-i, помагат 3.5 литровият двигател да достигне повече от 300к.с. в резултат на което, колата ускорява от 0-100 за по-малко от 6 сек. Със сложната система за намаляване на вредните емисии, на Lexus IS 350 са като на 2-литров 4-цилиндров двигател според EPA.
Всички нови Lexus IS модели с техните ниско-замърсяващи двигатели и внимателно изчислена ходова част, правят автомобила с забележително ниски стойности на изхвърлян въглероден двуокис. Очаква се тези нови модели Lexus IS да покрият стандарта ULEV - II.

 

Honda S2000 2004
June 1, 2006
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...