Maserati GranSport Spyder 2006

Reviews June 17, 2006 | AutoDrum.com A- A+ 1587 views | no comments

Булото на Maserati GranSport Spyder, бе свалено за пръв път на изложението за автомобили във Франкфурт.

Големият успех на GranSport cupe по време на натоварено спортно каране и добрият отзвук за този автомобил, накара Maserati да предложи на клиентите си нещо по-пикантно. Тази версия съдържа в себе си агресията и темперамента на оригинала и го комбинира с удоволствието идващо по време на каране с открит автомобил.

Спортният дизайн на новото Maserati GranSport Spyder e силно подчертан от един от елементите, а т.е. от агресивната предница. Очебийният спойлер снижава предницата като се слива идеално с страничните прагове.

Цялото това спортно излъчване се завършва от 19" джанти, вдъхновени отностно дизайна им от състезателните автомобили. Интериорът е смесица от карбон, кожа и BrightTex материя, като всичко това придава на кабината усещане за състезателна кола. Мощността на автомобила е повече от достатъчна, получавана от двигател V8, даващ "сила" от 400к.с. Изпускателната уредба придава един плътен и дълбок звук.

 

Lexus IS 350 2006
June 6, 2006
Ultima GTR 720 2006
June 23, 2006
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...