Ultima GTR 720 2006

Reviews June 23, 2006 | AutoDrum.com A- A+ 1618 views | no comments

Фабриката на Ultima за 3-та последователна година разбиха световният рекорд за достигане на 100мили и обратно до нула срещу останалите си конкуренти. Многократно световният рекорд е поставян от супер колaтa Ultima GTR.

Водени от директора на Ultima, Ричард Марлоу, британците произведоха Ultima GTR, която постави нов световен рекорд 0-100-0 мили. GTR достигна 60мили за 2.6 сек., 100 мили за 5.3 и спря от 100-0 за умопомрачителните 3.6, които сами по себе си са световен рекорд за несъстезателна кола.

Ultima GTR използваха за успешният си опит, стандартната спецификация Ultima GTR640, която наскоро бе подсилена до 720к.с. V8 двигател на Chevrolet, като след това вече бе UltimaGTR720. Тя е чисто пътен автомобил с обикновени гуми със стандартна 5 скоростна G50 скоростна кутия. За опита колата е била без traction control или ABS.

Ричард Марлоу коментира, "Ние винаги сме знаели, за капацитета на Ultima и че може да достигне такива невероятни резултати. Няма друг супер-автомобил в историята, който може да се сравнява с Ultima GTR в тази дисциплина. Също е невероятно отностно цената, която е доста по-ниска от тази на другите супер-автомобили. удоволствие е да караш този автомобил на хубав път новият двигател. В момента аз ежедневно карам този автомобил, без да се притеснявам за метеорологичните условия. Очаквам с тези официално постигнати световни рекорди, Ultima GTR да задържи титлата за голям период от време, за най-бързо ускоряващ и спиращ супер-автомобил. Заедно с нашите предишни световни рекорди, които постигнахме през последните няколко години, това е величествен начин официално да демонстрираме на света на какво е способна Ultima, отностно постигане на резултати и ние придобихме безпрецедентно световно автомобилно признание и респект за нашият труд и успех по време на този процес.

Тед Марлоу коментира, " Честно казано Ultima създаде нова лига отностно техническите характеристики на шосейната кола с тези нови независим проверени измервания. Ultima GTR с нейното невероятно отношение на мощност към тегло е сега с повече от 2сек. по-бързо от 0-100-0 мили от струващият 750 000 паунда McLaren F1 LM и с повече от 1.5 сек от 450 000 паундовото Ferrari Enzo. Нещо повече GTR720 установява тези статистики от световна величина постоянното и сигурно. Стряскащите 1.8 сек за 30-70 мили е допълнително доказателство, че Ultima е далеч напред от другите автомобили.

Този нов каталог от рекордите на Ultima за пореден път стриктно наблюдавани и препроверени от официални лица от на "Datron Technology", които са признати от Книгата на Гинес и мото-пресата за официални измерватели на времената. Удивителните времена постигнати от Ultima, отчетени от официалното Microsat GPS оборудване служат като неопровержими доказателства. GTR720 използвана за тези рекорди е била докарана до пистата и откарана от там.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...