New Holland подари трактор на папата

Main November 1, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1328 views | no comments

-Уникалният бял трактор ще носи 17 тонна платформа

По време на специално събитие, което се проведе вчера, папа Бенедикт XVI получи ключовете от нестандартна модификация на трактора T7050 на New Holland. Уникалното по рода си бяло превозно средство е създадение специално за Понтифика от компанията, която е лидер в производството на земеделска и земекопна техника.

Единичната бройка на New Holland T7050 е изцяло бяла, като основният цвят е "нарушен единствено от специалния герб. Тракторът е специално пригоден, за да бъде в състояние да превозва специалната мобилна платформа (17 тона) на папата, която той използва по време на традиционните си аудиенции в сряда на площада Свети Петър.

"За нас е изключителна чест да имаме възможност да дарим този автомобил като знак на възхищение и уважение към Светия Отец, заяви Серджо Маркионе, изпълнителен директор на Fiat S.p.A. New Holland е част от италианския гигант Fiat Group и е най- голямата фирма в света, занимаваща се с земеделски и земекопни автомобили и технологии в света.

 
Keywords:   fiat, fiat group, new holland
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...