Porsche Boxster S 2007

Reviews June 24, 2006 | AutoDrum.com A- A+ 1608 views | no comments

Името Boxster идва от хоризонтално позициониран 6-цилиндров „boxer” двигател и класическо 2-местно, откритo „roadster” купе.

С мощни двигатели позиционирани веднага зад седалките на возещите се в колата, със цел оптимизиране на баланса на това атлетично шаси, 2007 Porsche Bosxter S може да задоволи всеки шофьор – ентусиаст с високото си ниво на динамични качества. В същото време, roadster на Porsche, предлага стил, които е повече от модерен, като в същото време е и очебиен наследник на наследството на Porsche.

Усещането по време на шофиране определено е страхотно, поради факта, че всички Boxster S модели са с електрически задвижван мек покрив, който може да бъде вдиган и свалян, дори по време на движение на автомобила.

Новото през 2007


През годината на пускане на колата в продажба, която започва на 1 Август, на Boxster S ще му бъдат дадени повече конски сили и въртящ момент. Този спортен автомобил със средно-разположен двигател ще бъде с по-добри динамични характеристики и по нисък разход на гориво. Скоростната кутия Tiptronic S и Sport Chrono Package система придават повече „живот” на това Porsche. За пръв път, Boxster и Boxster S имат възможност за инсталация на 19” алуминиеви джанти, които са били разработени специално за новото 911 Turbo.

Повече мощност, повече ефикасно

Двигателят на 2007 Boxster S е 4-клапанов на цилиндър, с хидравлично компенсиране на луфтовете на клапаните, система за контрол работата на цилиндрите и отделни бубини с голяма възможност за пренос на ток с висок волтаж.

Кубатурата на двигателя бива увеличена от 3,2 на 3,4 и мощността разбираемо също на 295к.с. при 6,250об./мин. – с 15к.с. повече от неговият предшественик и 330Nm въртящ момент. Boxster S ускорява от 0-100км/ч само за 5.4сек – с една десета по-бързо от предишният модел. Максималната скорост е увеличена с 5км/ч на 270км/ч.

Ауспуха на това Porsche представлява две кръгли тръби монтирани в средата на задната броня. Внимателното навлизане на изгорели газове в изпускателната уредба дава положително влияние върху звука на 2007 Porsche Boxster S.

Подобрението на предавателната кутия на Boxster S
Това Porsche може да се екипира с ревизирана Tiptronic S предавателна кутия, която има нова хидравлика и електроника, както и програма за променлива работа на скоростите. Когато сe комбинира с Sport Chrono Package, спортните характеристики осигурявани от тези две нововъведения могат да бъдат усетени още по-силно на този roadster. Качването и свалянето на предавките са възможни само при скорост на двигателя над 3000об./мин.; свалянето на предавките също са били аспект, в разработката с цел подобряване спирането на автомобила при високи скорости. При режим на ръчни предавки, двигателят автоматично сменя на горната в случай, достигане максимума обороти.

Интериора предлага стабилност и комфорт

Интериорът на Porsche предлага както комфорт по време на пътуване, така и стабилността необходима при динамично шофиране.

Таблото и панелите на вратите са покрити със специален устойчив материал, който изглежда точно както кожа, докато скоростният лост, волана, лоста за скоростната спирачка и дръжките на вратите са покрити с кожа. Части с алуминиев вид има около отворите за вентилация или около скоростният лост.

Седалките във втората генерация Boxster S, са монтирани възможно най-ниско, със цел по-нисък център на тежестта и подобрени динамични характеристики по време на шофиране. По-ниската позиция на седалките увеличава също пространството над главите на пътниците при вдигнат покрив.

 

Ultima GTR 720 2006
June 23, 2006
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...