“Детето” на MINI и Rolls Royce струва 41 000 лири

Main June 30, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2615 views | no comments

MINI обяви, че европейската премиера на уникалната серия MINI Inspired by Goodwood ще се състои по време на тазгодишният Goodwood Festival of Speed през тази седмица. Успоредно с това от компанията обявиха и цената на мъника, която е доста стряскаща.

За да придобие собственост върху един от общо 1000-та представителя на серията MINI Inspired by Goodwood, всеки от клиентите ще се наложи да се раздели с минимум 41 000 британски лири. За да седне зад волана на новата си придобивка, ще трябва и да изчака поне до март следващата година.

Основният акцент при MINI Inspired by Goodwood попада върху върховата изработка и интегрирането на материали, цветове и аксесоари, характерни за Rolls-Royce.

MINI INSPIRED BY GOODWOOD е разработен в тясно сътрудничество и изцяло според високите стандарти на Rolls-Royce Motor Cars. Във вътрешността на автомобила откриваме цветове и материали, които са запазен марка на RR. Типични представители за това са цветовото решение Cornsilk на предното табло (което в комбинация с дръжките на вратите са направени в Гудууд), въздушните отвори, централната конзола, кожената тапицерия на седалките и други, както и специалните апликации от орех по инструменталното табло. Вдъхновени от продуктите на Rolls-Royce дизайн решения са и цветовото решение на MINI INSPIRED BY GOODWOOD- Diamond Black, както и специалните седемнадесетцолови многоспицови джанти.

В стандартното оборудване на всеки един от представителите на новата екслузивна серия на MINI са включени Xenon Adaptive Headlights, Park Distance Control, автоматична климатична инсталация, бордови компютър, аудиосистема Radio MINI Visual Boost и други.

За задвижването на MINI INSPIRED BY GOODWOOD се грижи 1.6 литров, четирицилиндров турбоагрегат с максимална мощност от 184 конски сили и максимален въртящ момент от 240 Нм.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...