Renault показа новото Kangoo Express Compact

Main November 1, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1140 views | no comments

С представянето на новото поколение на мултифункционалния Kangoo по време на автомобилното изложение във Франкфурт, Renault ясно изрази своята решимост да запази лидерската си позиция в този сегмент. Сега компанията демонстрира и лекотоварната версия Kangoo Express Compact.

Привлекателен и компактен, този помощник на малкия и средния бизнес предлага товарна вместимост между 2.3 и 2.9 куб.м, при обща дължина от 3.83 метра. В сравнение със стандартната версия Kangoo Express на модела, това е с 38 см по- малко. В резултат на това, автомобилът предлага още по- добра маневреност в забързаното градско ежедневие.

Ширината на товарното пространство на Kangoo Express Compact е 1.21 метра, а дължината варира от 1.34 до 2.12 м (при сгъната облегалка на пътническата седалка). Renault предлага и специална версия на колата, при която в резултат на цялостното отстраняване на седалката, дължината на товарите, които могат да бъдат събрани в интериора на Kangoo Express Compact достига 2.54 метра.

Освен добър набор товарни отделения, в зависимост от нивото на изпълнение, в интериора на автомобила могат да бъта открити навигационна система, Audio Connection Box система за свързване на МР3 плейър, Bluetooth интерфейс и др.

Новото Kangoo Express Compact се предлага с три различни двигателя- 1.5 dCi дизелов със 70 или 85 конски сили, и 1.6 литров бензинов с 90 конски сили.

 
Keywords:   kangoo express, renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...