Volvo S40 2008

Reviews March 7, 2008 | AutoDrum.com A- A+ 4103 views | no comments

С подобрен дизайн на екстериора и интериора, нови допълнения за безопасност, повишено товарно пространство и вътрешна адаптивност, висококачественият компактен седан еволюира за 2008 година. Черпил вдъхновение от флагмана на Volvo S80, S40 се е сдобил с нова предна броня, нова предна решетка с 50% по-голяма емблема, премоделирани фарове и по-големи долни въздушни колектори. Отзад, новите LED стопове, задната броня и малкият заден спойлер завършват визуалните подобрения.

Със новата система Automatic Hazard Warning се увеличават, вече широкия списък от стандартни технологии за безопасност. В случай, че трябва да се разгърне някоя от въздушните възглавници в S40, аварийните светлини на автомобила се активират моментално за привличанет на вниманието на всички около автомобила. Системата за следене състоянието за гумите (Tire Pressure Monitoring System - TPMS) е вече стандартна, а системата за следене на мъртвата зона (Blind Spot Information System - BLIS) е налична като опция за всички модели. Активните би-ксенонови фарове, насочващи светлината в дирекцията на завоя, вече са налични като поция за T5 моделите.

Ултра тънката конзола, която направи световния си дебют в S40, стана отличителна черта за прогресивния интериорен дизайн на Volvo. Поради нея, отдолу се освобождава доста пространство, а сега включва и по-компактна ръчна спирачка, както и премоделирана облегалка за ръката. Апликациите от светло дъбово дърво могат да бъдат поръчани за кабината в S40 2.4i, като част от пакета Select, а пък тези от алуминий остават стандартни за S40 T5 и S40 T5 AWD. Тези модели са вече с променен дизайн на таблото със спортно изглеждащи циферблати.

Допълнителната възможност за връзка с MP3, вече е стандартна при всички модели и бива преместена под централната облегалка за ръката, за по-голямо удобство. Високопроизводителна аудио система и сателитното радио Sirius с 6-месечен абонамент са стандартни за T5 моделите. За аудиофилите се предлага нов пакет на Dynaudio

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...