Автосалон Париж 2010: Новият CLS на Mercedes

Main August 23, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1736 views | no comments



След около 170 000 продадени екземпляра от октомври 2004 година, по време на международното изложение в Париж (2-17 октомври) ще се състои световната премиеран а новото поколение на Mercedes CLS.

Новата генерация на родоначалника на четиривратите купета идва с познатото от предшественика си цялостно излъчване, но то е малко по-сдържано и стандартно. Въпреки че от компанията коментират, че пропорциите са същите, усещането на колата не е. Масивната, заимствана като дизайн от Mercedes-Benz SLS AMG, предна част на автомобила е комбинирана с елегантна и изтеглена средна, която е съчетана с не дотам купе-изглеждащата задна.

В интериора на второто поколение Mercedes CLS откриваме характерното за марката високо ниво на изработка, ергономия и на използваните материали. От компанията са предвидили богат набор възможности за персонализация- пет интериорни цвята, пет нива на екипировка и три нива на кожения салон. Впечатляваща персонализация на вътрешността може да бъде постигната благодарение на специалните апликации в пиано-лак и въглеродни нишки, които са подготвили от Mercedes-Benz.


Download: FLVMP43GP

*** Още видео на новия Mercedes-Benz CLs можете да видите тук: www.autopress.tv


 
Keywords:   AMG, mercedes benz, mercedes cls, SLS
 

Images Gallery


 

SsangYong e жив! SsangYong e жив!
August 23, 2010
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...