Женева 2007: Volkswagen обнови Phaeton

Main March 12, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 953 views | no comments

По време на автомобилното изложение в Женева, което продължава и тази седмица, се състоя световната премиера на обновения флагман на Volkswagen- Phaeton. Основните промени в модела са свързани новите технически решения, както и с обновяването на някои от основните елементи на автомобила.

Един от о сновните акценти при обновения модел е дебютът на трилитровия V-образен, шестцилиндров дизелов двигател с неговите 238 конски сили максимална мощност. В резултат, бъдещите собственици на Phaeton ще могат да избират между четири двигателя- трилитровият TDI, 3.2 литров V6 бензин (240 к.с), 4.2 литров V8 бензин (335 конски сили), както и "царя на квартала- шестлитровият W-образен, дванадесетцилиндров звяр с неговите 450 конски сили. По отношение на дизайна, автомобилът може да се похвали с нови предни bi-Xenon крушки, деветнадесетцолови алуминиеви джанти с нов дизайн, нова визия на предния капак и др.

За първи път, Volkswagen предлага Phaeton със системата Front and Side Scan. Front Scan е в състояние да спре напълно автомобила в случай, че регистрира опасна ситуация, а Side Scan се грижи за безопасното движение при смяната на пътните ленти.

В стандартното оборудване на обновения Phaeton са включени четиризонална климатична инсталация, задвижване на четирите колела, адаптивно въздушно окачване с три режима, навигационна система, спирачна антиблокираща система със система за разпределение на спирачното усилие и други.

 
 

Images Gallery


 

Clio F1 Team R27
March 13, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...