Китаец си поръча специално Bugatti за рождения ден

Main December 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7260 views | no comments

Bugatti направи специално издание на Super Sport за първия китайски клиент на този модел. Автомобилът Edition Merveilleux бе поръчан по случай 40-годишнината на мъж, наричан просто „Саймън“. Видео, публикувано в You Tube, показва официалната доставка на колата. На събитието присъстват топмениджърите на компанията и дори самият Волфганг Дюрхаймер, шеф на компанията, които лично честитят рождения ден на така наречения Саймън, благодарят му, че е станал първият им клиент в Китай и дори го наричат „brand ambassador” (посланик на марката, рекламно лице) в страната.
В официалния сайт на компанията производител липсват каквито и да било подробности за поръчковия модел, но от видеото, чиято поява в интернет пространството никак не е случайна, се виждат карбонова каросерия, светло син интериор и почернени лети джанти.
„Скъпи Саймън, честит рожден ден, ти си направи чудесен подарък и до нови срещи на изложението в Пекин!“, е пожеланието на търговския директор на компанията производител.

Видео

 
Keywords:   ambassador, Bugatti
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...