Моторът на Батман!

Main March 10, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3833 views | no comments

Ако Батман някога се нуждае от нов "Батмотор", със сигурност бихме препоръчали да се обади на момчетата от япоснкото студио Whitehouse. Те са взели стандартна Honda Valkyrie и са превърнали мотоциклета в истински Крал на Драконите (Dragon King).
Тежащ 300 килограма, Dragon King Valkyrie е с изцяло променен дизайн, който комбинира подобрения на предницата и предните спойлери с поръчкова боя като сега машината изглежда още по-агресивна от всякога. „Белият дом" на Япония е променил седалката с цели 73 сантиметра, но както се казва в рекламите „... но това не е всичко"; майсторите на мотори са подобрили и характеристиките като вграждат шестцилиндров двигател с максимална мощнсот от 100 к.с. и 132 Нм въртящ момент. Мотоциклетът няма да подобри всички рекорди за скорост, имайки предвид теглото му, все пак тези мотори се ценят за мощността и внушителният си вид повече, отколкото бързината с която се движат.
Съвсем обективно може да отсъдим, че Dragon King Valkyrie спокойно може да помете всичко, което се изпречи на пътя му.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...