Brabus iBusiness: За феновете на Apple

Общи 27 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1725 посещения | без коментари

BRABUS демонстрира впечатляваща доработка на Mercedes S600, в която са съчетани върхови постижения в тунинга и бизнеса. В случая говорим за стил, мощ (BRABUS SV12 R Biturbo със 750 конски сили) и Apple.

Специалната доработка BRABUS iBusiness е върхово постижение, когато говорим за комфорта, бизнеса и мултимедията. Във вътрешността на автомобила откриваме ултра компактният Mac Mini, 15.2 инчов TFT монитор, интегриран в тавана, екрани в подглавниците, интернет модул (UMTS и HSDPA), Bluetooth клавиатура, два iPad-а, които контролират целия мултимедиен център на BRABUS iBusiness, в това число и интуитивната COMAND система на Mercedes.

От Brabus обявиха, че в момента разработват собствено приложение за iPad и iPhone, но за сметка на това 64-гигабайтовият Apple iPod е напълно интегриран с аудиосистемата на BRABUS iBusiness и гарантира качествено озвучаване.

Ibusiness обещава и характерната за Brabus динамика на пътя. Със своите 750 консик сили максимална мощност и 1100 Нм максимален въртящ момент, луксозният флагман е в състояное да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4 секунди, до 200 км/ч за 11.9 секунди, а максималната му скорост на движение е електронно ограничена на 340 км/ч.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте