Ferrari разследва инцидентите с 458 Italia (видео)

Общи 27 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1576 посещения | без коментари

От няколко седмици клиповете с Ferrari 458 Italia, обгърнато в пламъци, се умножават, паралелно с "традиционните" катастрофи на клиенти. Случаите на пожар обаче сериозно притесняват марката от Маранело, като тя започва собствено разследване по случая защо новият й модел е толкова уязвим. Коментарите по темата как толкова скъп автомобил така лесно може да изгори също се увеличават.
Наскоро BBC разпространи няколко снимки с горящи 458 Italia. Британските журналисти са преброили общо десет подобни инцидента за три месеца и това е поводът за притеснение относно сигурността на италианката.
Изправен пред вълна от обвинения, конструкторът е решил да реагира, като намери евентуалните причини. Но засега от Ferrari нямат обяснение за изгарянето на мощния 570 к.с. 4,5 V8 двигател.

Видео с поредното изгоряло Ferrari 458 Italia може да видите тук.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте