Brabus представи „най-бързия офис на колела”

Общи 23 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1928 посещения | без коментари

Немската тунинг компания Brabus представи „най-бързия офис на колела". Става въпрос за тунинг програмата i-Business 2,0, която всъщност представлява преработен Mercedes S65 AMG. Brabus i-Business използва V12 туин турбо агрегат, взет от S65р който произвежда максимална мощност от 788 к.с. и въртящ момент от 1420 Нм. Според тунерите i-Busniness 2,0 ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,9 сек и развива максимална скорост от 352 км/ч.
Истинската иновация в модела се намира в задната част на кабината. Там се намира вградена Apple IPAD 2 мултимедийна система, която контролира всички функции за развлечения в колата, като предлага и високоскоростен интернет. Вградени камери позволяват видео конферентна връзка. Специализирана маса, разработена от Brabus, допълнително улеснява използването на IPAD 2, тя е сгъваема, тапицирана в кожа и лесно се прибира в облегалката на предната седалка.
Другите високотехнологични характериститки в i-Business 2,0 включват телевизия, високоскоростни USB портове и 64GB Apple iPod, който може да съхрани повече от 14 000 песни. От външната страна i-Business е „облечен" в екстериорен пакет на Brabus, предлагащ колела с размери от 19 до 21 цола. Оборудването на Brabus i-Business, ще е достъпно и за версията S350.

 
Ключови думи:   apple ipod, mercedes s65 amg, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте