Peugeot организира второто издание на международния голф турнир Peugeot RCZ Cup

Общи 23 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1539 посещения | без коментари

Източник: www.peugeot.bg

Peugeot ще проведе за втори път международното състезание по голф, Peugeot RCZ Cup, с оригинална и интересна формула, отворено за играчи от всички нива. Изданието през 2010 премина с голям успех и интерес от страна на голфърите и събра 11 500 аматьори от много страни.

Peugeot RCZ Cup: международно състезание
Peugeot RCZ Cup ще се проведе от края на март до края на август 2011. Тази година в него ще се включат 14 страни : Австрия, Англия, Аржентина, Белгия, България, Германия, Испания, Италия, Обединени Арабски Емирства, Перу, Португалия, Финландия, Франция, Швейцария. Първото състезание ще бъде в Дубай на 24 март 2011.

През 2011, във Франция ще се проведат над 50 турнира.

Инициативата за новото издание е на концесионерите на Марката и в него могат да участват голфъри-любители от всички нива. Отборите се състоят от двама играчи, а форматът е Scramble или избор на най-добрата топка.

Оригинална формула : две знамена на грийна
Целта на избраната формула, игра по двойки и възможност да се играят две различни знамена, е максимално удоволствие от играта и споделяне на страстта към спорта.

Двете знамена
На 9 от 18-те грийна са поставени по 2 знамена: бяло с логото Peugeot и синьо с логото RCZ Cup.
Знамето Peugeot маркира дупката, считана за по-лесна, а RCZ Cup - по-трудната. Всеки отбор има възможност да играе всички бели или 9 бели и 9 сини знамена RCZ Cup.

Отборите, избрали формулата RCZ Cup трябва задължително да играят топката със синьо знаме, когато има такова. Изборът или не на формулата RCZ Cup трябва да се заяви преди старта от дупка n°1 и се отнася само за отборите решили да играят 18 дупки.

В края на състезанието, екипът постигнал най-добър нетен резултат в серията RCZ Cup се квалифицира за международния финал.

Този финал ще бъде на 5 септември 2011 в Париж, на голф-игрището Сен-Клу.

Peugeot и Голфът
От 1929 година, когато Жан-Пиер Пежо построява първото фирмено голф-игрище досега, Марката поддържа тесни отношения с този спорт и се ангажира в много прояви в света на голфа.

Вече 14 години, Peugeot е партньор на френското открито първенство по голф, официален партньор на турнира Trophée Lancôme до 2003, на испанския Тур и на ANZ Golf Master на Австралия. От 2004 година, Peugeot провежда турнира Peugeot International Pro Am в Париж, а вече над 20 години организира среща на аматьори от цял свят в рамките на Peugeot Challenge Cup. Натрупаният опит позволява на Марката да експериментира с новата концепция Peugeot RCZ Cup.

Международното състезание Peugeot RCZ Cup се организира във всички страни със съдействието на агенция Рromogolf.

****
Peugeot
В 160 страни и 10 000 центъра, Peugeot предлага на своите клиенти високо качество и приятни емоции. През 2010, когато отпразнува своя 200-годишен юбилей, Peugeot затвърди мястото си на първа френска автомобилна марка в света, изкачи се с една позиция в класацията на марките (9-а) и продаде 2 142 000 автомобила. Peugeot е единствената марка, която предлага цялостна гама мобилност, включваща леки и товарни автомобили, скутери, велосипеди и разнообразни услуги, сред които програмата Mu by Peugeot.

 
Ключови думи:   peugeot
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте