Chevrolet Malibu ще се предлага на шест континента

Общи 19 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2390 посещения | без коментари

Новият Chevrolet Malibu отбеляза днес световния си дебют с едновременно представяне в САЩ и в Китай - две от близо стоте държави на шест континента, в които ще се предлага новият модел. Първият глобален модел от среден клас на Chevrolet ще предложи повече на клиентите напълно нова външност, отличаваща го сред останалите на пътя. Интериорът е решен в стил „двоен кокпит“ с повече пространство, повече тишина, повече висококачествени материали, по-богато оборудване и по-прецизно изпълнение. Автомобилът разполага с гама от икономични и мощни 4- и 6-цилиндрови бензинови, дизелови и използващи пропан-бутан двигатели, куплирани с механични и автоматични предавателни кутии.
Нова е ходовата част, разработена за оптимален комфорт, динамика и стабилност на пътя, създадена за постигане на върхови за класа постижения. Каросерията е създадена с възможно най-висока аеродинамична ефективност, намаляваща разхода на гориво и аеродинамичния шум при движение.
Инфоразвлекателна система Chevrolet MyLink съчетава онлайн-услуги като интернет-радиопрограмата Pandora и Stitcher SmartRadio.
Сред мерките за безопасност, при които ще има различия на отделните пазари, са 10 въздушни възглавници, система за предупреждение при неволно напускане на лентата за движение и при опасност от сблъсък с бавно движещ се или спрял автомобил отпред, както и видеосистема за наблюдение при движение на заден ход
Пазарната премиера на Malibu в Китай ще се състои до края на 2011 г. На пазара в САЩ тя ще се състои в началото на 2012 г.
Новият глобален седан на Chevrolet ще се произвежда в заводи на марката по целия свят, сред които такива в Съединените щати и Китай.



Видео

 
Ключови думи:   chevrolet, Chevrolet Malibu, mylink, pandora, smartradio, stitcher
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте