Hyundai акцентира върху премиум моделите на автосалона в Шанхай

Общи 19 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2120 посещения | без коментари

Hyundai Motor Company представи премиум седана Azera и новите си брандови насоки за Китай на автосалона в Шанхай като част от стратегията на компанията за засилване на присъствието й на най-големия автомобилен пазар в света. Компанията представи и бестселъра си - Elantra Yuedong.
На щанда на Hyundai са изложени и други модели, въплъщаващи премиум ценности като Sonata и Veloster, както и някои екологични модели, като Sonata Hybrid, електромобилът BlueOn и концепткарът с конфигурация седан, завдижван от горивни клетки Blue2, демонстриращи невероятния стил и свръхмодерните технологии на Hyundai. Освен всичко останало, тези коли изразяват и новите брандови насоки в развитието на компанията.
Джери Шин, вицепредседател на Hyundai Motor, обяви и новия брандов слоган на Hyundai „Ново мислене. Нови възможности”, демонстрирайки елегантната и стилна Azera и тривратото купе Veloster.
Петото поколение на Azera, която на някои пазари се предлага и като Grandeur, се появи в Корея в началото на тази година, но Hyundai избра Китай за първия чуждестранен пазар, на който да представи своя премиум седан.
Другата новост, представена в Шанхай, беше бестселърът на китайския пазар Elantra Yuedong, която претърпя сериозни модификации както в стила, така и в динамичните характеристики. Автомобилът, разработен специално за китайския пазар, отразява нуждите и предпочитанията на местните потребители. От появарата му в дистрибуторската мрежа през август 2008 г. до момента от този модел са продадени общо 620 000 броя.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте