Михаел Шумахер отново на линия

Общи 25 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 877 посещения | без коментари

Видео можете да видите тук:AutoPress.tv

Автомобилният спорт и по- точно Формула 1 не е същата без Михаел Шумахер. Това е факт, който никой не може и няма право да отрича.

Макар и частично, феновете на многократния световен шампион ще получат удовлетворение от майсторството на пилота, след като той официално потвърди участието си в едно от най- зрелищните, ако не и най- зрелищното, автомобилни състезания в света.

Тазгодишното издание на Състезанието на шампионите (Race of Champions) ще се проведе на 16 декември на Уембли. Стадионът ще бъде трансформиран и зелената настилка ще бъде заменена от специално асфалтово трасе, на което един срещу друг ще застанат и премерят сили в директен двубой различни автомобилни световни шампиони, рали, пистови и офроуд легенди, както и много изгряващи звезди. До момента, своето участие в ROC са потвърдили Дейвид Култард, Дженсън Бътън, Анди Прио и рали легендата Колин Макрий.

Последният път, когато Шумахер взе участие в Състезанието на шампионите бе през 2004 година, когато след титанична битка успя да победи Себастиан Льоб, но загуби двубоя с Хейки Ковалайнен. Битката се проведе пред погледите на над 60 000 човека на стадиона Стад дьо Франс.

Всяка година, организаторите на ROC доставят радост на милиони, но и носят надежда. Голяма част от средствата, набрани по време на събитието са предназначени за Института за церебрални и костно-мозъчни смущения.

 
Ключови думи:   amp, autopress, nid, ntid, pid, race of champions, target, tv index
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте