Осем световни премиери от утре в Москва

Общи 24 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1288 посещения | без коментари

Осем световни премиери, седем европейски и шейсет и две руски ще се състоят на Московското изложение. Посетителите ще имат възможността да видят и двадесет концептуални автомобила. За първи път пред широката публика ще бъдат махнати покривалата от Ford Mondeo, Jaguar XJ Sentinel, Range Rover 2011, Land Rover Freelander 2011, Mercedes-Benz GL, Porsche GT2 RS, Renault Latitude и Toyota Highlander. Тазгодишното издание на изложението е част от календара на OICA, световната организация на автомобилните производители. Поради все по-нарастващото значение на руския пазар, много производители са избрали именно руската столица, за да покажат новите си модели за първи път.
Московският международен автомобилен салон ММАС 2010 протича за шести пореден път, но популярността му става все по-голяма и в най-скоро време той ще се спряга на равна нога с Париж, Франкфурт и Женева. Утрешният ден официално е обявен за медиите, когато ще се състоят повечето пресконференции. За широката публика изложението отваря врати на 27 август и ще продължи до 5 септември.
Мястото на срещата е центърът „Крокус Експо”, а организатори са Съюзът на автомобилните производители в Русия и Международният изложбен център „Крокус”, с подкрепата на Асоциацията за европейски бизнес при РФ, Министерството на икономиката на страната, министерството на транспорта и това на промишлеността и търговията.
ММАС ще се състои в „Крокус Експо” за трети път. На площ с размерите на осем футболни полета (100 000 кв. м) ще се съберат производители от осемдесет компании и ще дефилират над 600 автомобила. Участват дванадесет страни от света - Великобритания, Германия, Иран, Италия, Китай, Корея, Русия, САЩ, Украйна, Франция, Чехия, Япония.
Марките, които ще участват, са Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chery, Chevrolet, Citroёn, FIAT, Ford, Honda, Hyundai, GreatWall, Infiniti, Isuzu, Jaguar, JEEP, Kia, LandRover, Lexus, Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Skoda, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, АвтоВАЗ, ГАЗ, ТАГАЗ, УАЗ.
Организаторите са предвидили и откриването на детско автомобилно градче за малките гостенчета на салона, акция за младите шофьори под надслов „Твоят живот е скъп” (ТВОЯ жизнь ДОРОГА), а списание „Автомобили” ще организира тържествена церемония по награждаването на „Спортен автомобил на годината 2010”.
27 август е обявен за ден на дизайна и точно в 14,00 ч руско време на щанда на Citroёn демонстрация по темата ще направи Марк Лойд, професионалист в областта. В първите дни на изложението ще бъде представена и великолепната експозиция от ювелирни произведения, наречена „Елмазен паркинг” (Алмазный паркинг).
В рамките на изложението влиза и така нареченото „Интеравто”, което ще заеме първия етаж от втория павилион на „Крокус Експо”, където своите изделия ще изложат производителите на автохимия, масла, компоненти и всичко, свързано с обслужването на автомобилите.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте